Haddad Taxi

Stockholms län

Information

600115-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Haddad Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haddad Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Haddad Taxi finns i.

Haddad Taxi har varit registrerat sedan 2000-10-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Haddad Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

Haddad Taxi är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Haddad Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Haddad Taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-387432 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Haddad Taxi och det är Haddad, Salah Saleh som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Amir, Raja Shuker som är född 1968 och har titeln Prokurist,