JAIS GRAFISKFORM

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och JAIS GRAFISKFORM är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JAIS GRAFISKFORM är ett av dem. Statusen för JAIS GRAFISKFORM är att Bolaget är aktivt.

JAIS GRAFISKFORM är ett Enskild firma och skapades 1993-04-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JAIS GRAFISKFORM ska trivas.

JAIS GRAFISKFORM är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grafiskformgivning, design och layout av grafiskt material och trycksaker. konsultverksamhet i frågor förande design inom formgivning av grafiskt material.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JAIS GRAFISKFORM är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är JAIS GRAFISKFORM och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med JAIS GRAFISKFORM så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med JAIS GRAFISKFORM är Jais-Nielsen, Eva Maria som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JAIS GRAFISKFORM har 591211-XXXX som sitt organisationsnummer.