Kroppen, knoppen och kosten - hälsa och inspiration Jill Taube, psykiatriker

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Kroppen, knoppen och kosten - hälsa och inspiration Jill Taube, psykiatriker. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Enskild firma. Kroppen, knoppen och kosten - hälsa och inspiration Jill Taube, psykiatriker tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Kroppen, knoppen och kosten - hälsa och inspiration Jill Taube, psykiatriker är ej momsregistretat och har organisationsnummer 590908-XXXX.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Kroppen, knoppen och kosten - hälsa och inspiration Jill Taube, psykiatriker är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Kroppen, knoppen och kosten - hälsa och inspiration Jill Taube, psykiatriker så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva läkarpraktik inom psykiatri, samt hålla föreläsningar om hälsa, kost och motion samt därmed förenlig verksamhet.