Leg Tandhygienist Inger Wegedal

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Leg Tandhygienist Inger Wegedal är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Leg Tandhygienist Inger Wegedal är ett av dem. Statusen för Leg Tandhygienist Inger Wegedal är att Bolaget är aktivt.

Leg Tandhygienist Inger Wegedal är ett Enskild firma och skapades 1987-10-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Leg Tandhygienist Inger Wegedal ska trivas.

Leg Tandhygienist Inger Wegedal är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tandhygienistverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leg Tandhygienist Inger Wegedal inte är momsregistrerat.

Idag är Leg Tandhygienist Inger Wegedal och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Leg Tandhygienist Inger Wegedal så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6113943.

.

De som är på något sätt har med Leg Tandhygienist Inger Wegedal är Wegedal, Karin Inger som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Leg Tandhygienist Inger Wegedal har 590815-XXXX som sitt organisationsnummer.