Ann Frisk Sjukgymnastik

Stockholms län

Information

590727-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ann Frisk Sjukgymnastik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ann Frisk Sjukgymnastik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Ann Frisk Sjukgymnastik finns i.

Ann Frisk Sjukgymnastik har varit registrerat sedan 1988-05-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ann Frisk Sjukgymnastik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-02-16.

Ann Frisk Sjukgymnastik är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Ann Frisk Sjukgymnastik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ann Frisk Sjukgymnastik så kan ni göra det på telefon genom 08-259287 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall sälja'sjukgymnastikbehandling vård samt preventivt arbete i form av information och föreläsningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ann Frisk Sjukgymnastik och det är Frisk Liliefeldt, Ann Elisabeth som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,