Mikael Söderström Utbildning

Stockholms län

Information

590402-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mikael Söderström Utbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mikael Söderström Utbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Mikael Söderström Utbildning finns i.

Mikael Söderström Utbildning har varit registrerat sedan 1994-09-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mikael Söderström Utbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Mikael Söderström Utbildning är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Mikael Söderström Utbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mikael Söderström Utbildning så kan ni göra det på telefon genom 08-301918 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom data- och restaurangbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Mikael Söderström Utbildning och det är Söderström, Karl Mikael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,