Pålsunds nagel ateljé

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Pålsunds nagel ateljé. Det finns flera verksamheter som liknar Pålsunds nagel ateljé i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Pålsunds nagel ateljé är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-06-08 så har Pålsunds nagel ateljé varit registrerat och sedan 2000-11-21 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Pålsunds nagel ateljé och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Pålsunds nagel ateljé så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Pålsunds nagel ateljé så kan ni göra det på 08-366026.

Bedriva behandlingar i skönhetsbranschen, försäljning skönhetsmedel och därmed förenlig verksamhet samt reklam och bilförsäljning av begagnade bilar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag HINDS SÖDERQVIST, EVA ELISA som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Pålsunds nagel ateljé har 590324-XXXX som sitt organisationsnummer.