Hanna Brogren Kommunikation

Stockholms län

Information

590320-XXXX är organisationsnummer för företaget Hanna Brogren Kommunikation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hanna Brogren Kommunikation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Hanna Brogren Kommunikation finns i.

Hanna Brogren Kommunikation har varit registrerat sedan 1996-04-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hanna Brogren Kommunikation så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hanna Brogren Kommunikation är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Hanna Brogren Kommunikation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hanna Brogren Kommunikation så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom media och kommunikation samt utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hanna Brogren Kommunikation och det är Brogren, Hanna Karin som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,