LANDERGÅRD REKLAM

Stockholms län

Information

LANDERGÅRD REKLAM hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där LANDERGÅRD REKLAM finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. LANDERGÅRD REKLAM tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LANDERGÅRD REKLAM har haft sedan 2006-04-28. LANDERGÅRD REKLAM har funnits sedan och 2006-04-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LANDERGÅRD REKLAM så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-6802434.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

LANDERGÅRD REKLAM har idag 590110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LANDERGÅRD REKLAM

Reklam-, dekorations- och inredningsverksamhet

I LANDERGÅRD REKLAM så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Landergård, Peter Michael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .