Exceptional

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Exceptional är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Exceptional är ett av dem. Statusen för Exceptional är att Bolaget är aktivt.

Exceptional är ett Enskild firma och skapades 2008-02-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Exceptional ska trivas.

Exceptional är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-17. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företaget hjälper organisationer och individer att nå sina mål genom att utveckla färdigheter inom service, affärasmannaskap, försäljning och ledarskap genom utbildning, konsultverksamhet, projektledning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Exceptional är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-17.

Idag är Exceptional och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Exceptional så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7640408.

.

De som är på något sätt har med Exceptional är Hansson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Exceptional har 581217-XXXX som sitt organisationsnummer.