LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION är ett av dem. Statusen för LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION är att Bolaget är aktivt.

LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION är ett Enskild firma och skapades 1992-04-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom reklam och marknads- föring

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION är Söderblom, Stig Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LENNART SÖDERBLOM MARKNADSKOMMUNIKATION har 581117-XXXX som sitt organisationsnummer.