Leiph Berggren Sourcing Sweden

Stockholms län

Information

Leiph Berggren Sourcing Sweden är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Leiph Berggren Sourcing Sweden finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Leiph Berggren Sourcing Sweden är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-25.

Leiph Berggren Sourcing Sweden som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-10-11. Men sedan 2006-05-25 så har Leiph Berggren Sourcing Sweden varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leiph Berggren Sourcing Sweden så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 075-7575180.

Stockholm arbetar för att bolag som Leiph Berggren Sourcing Sweden ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Leiph Berggren Sourcing Sweden. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultverksamhet och därmed besläktad verksamhet, huvudsakligen gentemot produktägande företag och tillverkande industri, vars produkter har inslag av elektronik, mekanikoch eller dator- programvara.

Firmatecknare för Leiph Berggren Sourcing Sweden är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leiph Berggren Sourcing Sweden och det är följande personer, Berggren, Leif Robert som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Leiph Berggren Sourcing Sweden är 581109-XXXX.