2U - Utbildning & Utveckling

Stockholms län

Information

581008-XXXX är organisationsnummer för verksamheten 2U - Utbildning & Utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som 2U - Utbildning & Utveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som 2U - Utbildning & Utveckling finns i.

2U - Utbildning & Utveckling har varit registrerat sedan 2003-06-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för 2U - Utbildning & Utveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-19.

2U - Utbildning & Utveckling är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för 2U - Utbildning & Utveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med 2U - Utbildning & Utveckling så kan ni göra det på telefon genom 070-6254836 eller genom brev på följande adress:

Utbildning och utveckling inom friskvård och hälsa Försäljning av gåstavar och stegmätare

Det finns olika personer som har en koppling med 2U - Utbildning & Utveckling och det är Ekman, Karin Ingbritt som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,