Lillieborg Consulting

Stockholms län

Information

Lillieborg Consulting är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Lillieborg Consulting finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lillieborg Consulting är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-10-20.

Lillieborg Consulting som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-23. Men sedan 2005-10-20 så har Lillieborg Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lillieborg Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6950180.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Lillieborg Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lillieborg Consulting. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet avseende företags organisation, information, inköp, logistik och kvalitetsutveckling (inklusive ekonomi- och administrativa system).

Firmatecknare för Lillieborg Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lillieborg Consulting och det är följande personer, Lillieborg, Peter Richard som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lillieborg Consulting är 580621-XXXX.