Silverbird Inter-Trans

Stockholms län

Information

580429-XXXX är organisationsnummer för företaget Silverbird Inter-Trans. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Silverbird Inter-Trans är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Silverbird Inter-Trans finns i.

Silverbird Inter-Trans har varit registrerat sedan 1997-09-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Silverbird Inter-Trans så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Silverbird Inter-Trans är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Silverbird Inter-Trans är följande:

Vill ni komma i kontakt med Silverbird Inter-Trans så kan ni göra det på telefon genom 08-7441766 eller genom brev på följande adress:

Åkeri, produktionsarbeten inom nöje, konsert och event. Export av vattenreningsssytem till Västafrika.

Det finns olika personer som har en koppling med Silverbird Inter-Trans och det är Emene, Dominic som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,