G Tysk konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och G Tysk konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och G Tysk konsult är ett av dem. Statusen för G Tysk konsult är att Bolaget är aktivt.

G Tysk konsult är ett Enskild firma och skapades 2001-05-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som G Tysk konsult ska trivas.

G Tysk konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-23. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet med inriktning mot IT sektorn och medicinteknik, inom områdena affärsutveckling, projektledning samt organisations- och verksamhetsstöd.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G Tysk konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är G Tysk konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med G Tysk konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-394274.

.

De som är på något sätt har med G Tysk konsult är Tysk, Nils Göran som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

G Tysk konsult har 580308-XXXX som sitt organisationsnummer.