Hanssons Ventilation o Montage

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Hanssons Ventilation o Montage är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hanssons Ventilation o Montage är ett av dem. Statusen för Hanssons Ventilation o Montage är att Bolaget är aktivt.

Hanssons Ventilation o Montage är ett Enskild firma och skapades 2000-05-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hanssons Ventilation o Montage ska trivas.

Hanssons Ventilation o Montage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Montering av ventilationsanläggning samt service. Montering av centraldammsugare samt service.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hanssons Ventilation o Montage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15.

Idag är Hanssons Ventilation o Montage och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Hanssons Ventilation o Montage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-871842.

.

De som är på något sätt har med Hanssons Ventilation o Montage är Hansson, Peter Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hanssons Ventilation o Montage har 580307-XXXX som sitt organisationsnummer.