BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH

Stockholms län

Information

580124-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH finns i.

BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH har varit registrerat sedan 1990-12-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH är följande:

Vill ni komma i kontakt med BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH så kan ni göra det på telefon genom 08-6533680 eller genom brev på följande adress:

Hud-, skönhets- och nagelvård samt kostrådgivning

Det finns olika personer som har en koppling med BEAUTY & DIET, CHRISTINA STRIDH och det är Stridh, Cristina Maria som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,