Karl-Erik Andersson Datakonsult

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Karl-Erik Andersson Datakonsult. Det finns flera bolag som liknar Karl-Erik Andersson Datakonsult i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Karl-Erik Andersson Datakonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-12-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-12-03 så har Karl-Erik Andersson Datakonsult varit registrerat och sedan 2002-12-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Karl-Erik Andersson Datakonsult och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Karl-Erik Andersson Datakonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Karl-Erik Andersson Datakonsult så kan ni göra det på 070-6620660.

Konsultverksamhet inom IT-området, med huvudinriktning inom systemarkitektur, förstudier, utredningar främst inom mobil datakommunikation samt bank och finans.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Karl-Erik som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Karl-Erik Andersson Datakonsult har 580115-XXXX som sitt organisationsnummer.