Charta Consulting

Stockholms län

Information

571223-XXXX är organisationsnummer för företaget Charta Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Charta Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Charta Consulting finns i.

Charta Consulting har varit registrerat sedan 2005-05-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Charta Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-28.

Charta Consulting är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Charta Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Charta Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-7043220 eller genom brev på följande adress:

Utbildning i medicinsk behandlingsutrustning och vidhängande datautbildning

Det finns olika personer som har en koppling med Charta Consulting och det är Eriksson, Anne-Lie som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,