Funkai Intelligent Solutions

Stockholms län

Information

Funkai Intelligent Solutions är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Funkai Intelligent Solutions finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Funkai Intelligent Solutions är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-04-09.

Funkai Intelligent Solutions som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-12-08. Men sedan 2004-04-09 så har Funkai Intelligent Solutions varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Funkai Intelligent Solutions så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7645733.

Stockholm arbetar för att bolag som Funkai Intelligent Solutions ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Funkai Intelligent Solutions. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultverksamhet och utbildningsverksamhet inom forskning, data (analys,ideutformning, patentering, process och projektledning, systemering, programmering, ansökningar, marknadskommunikation) media samt därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Funkai Intelligent Solutions är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Funkai Intelligent Solutions och det är följande personer, Funk, Jens-Peter Gunnar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Funkai Intelligent Solutions är 571201-XXXX.