Thorsander Design

Stockholms län

Information

Thorsander Design hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Thorsander Design finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Thorsander Design tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Thorsander Design har haft sedan 1995-01-01. Thorsander Design har funnits sedan och 2005-03-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thorsander Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-326486.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Thorsander Design har idag 570923-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Thorsander Design

Reklam, information, utställnings- formgivning, trycksaksproduktion, konstnärlig gestaltning. Konsultverksamhet inom reklam och konstnärlig verksamhet.

I Thorsander Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorsander, Nils Anders som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .