Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult

Stockholms län

Information

570922-XXXX är organisationsnummer för bolaget Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult finns i.

Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult har varit registrerat sedan 2001-04-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7102661 eller genom brev på följande adress:

Rådgivning, handledning och utbildningsverksamhet inom demensvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Consilator - Demensvårdsutveckling - Konsult och det är Diaz Arostegui, Luis Enrique som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,