Apply Rekrytering

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Apply Rekrytering är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Apply Rekrytering är ett av dem. Statusen för Apply Rekrytering är att Bolaget är aktivt.

Apply Rekrytering är ett Enskild firma och skapades 2002-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Apply Rekrytering ska trivas.

Apply Rekrytering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

KOnsultverksamhet och utbildning inom HR, personalrekrytering och coachning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Apply Rekrytering är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06.

Idag är Apply Rekrytering och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Apply Rekrytering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58610760.

.

De som är på något sätt har med Apply Rekrytering är Dahllöf, Claes Peter som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Apply Rekrytering har 570803-XXXX som sitt organisationsnummer.