TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology

Stockholms län

Information

570628-XXXX är organisationsnummer för företaget TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology finns i.

TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology har varit registrerat sedan 2008-09-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology är följande:

Vill ni komma i kontakt med TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology så kan ni göra det på telefon genom 08-7926340 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av elektromagnetiska värmelampor.

Det finns olika personer som har en koppling med TDPTECH Te-ding Dian-ci-po Pu Technology och det är Anderberg, Johan Lorentz som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,