Benola Musik

Stockholms län

Information

570317-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Benola Musik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Benola Musik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Benola Musik finns i.

Benola Musik har varit registrerat sedan 1995-11-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Benola Musik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Benola Musik är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Benola Musik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Benola Musik så kan ni göra det på telefon genom 08-805154 eller genom brev på följande adress:

Produktion och försäljning av musik - litteratur, noter, instrument, förlagsverksamhet, musiker tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Benola Musik och det är Bengtsson, Hans Ola som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,