EXU produktion

Stockholms län

Information

EXU produktion hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där EXU produktion finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. EXU produktion tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket EXU produktion har haft sedan 1996-01-01. EXU produktion har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EXU produktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6782022.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

EXU produktion har idag 560519-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för EXU produktion

Film- och textproduktion, föreläsningar och konsultverksamhet inom film och litteratur, radioproduktion samt CD-rom-produktion.

I EXU produktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petri, Alf Sune Kristian som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .