Nisbeth.Media

Stockholms län

Information

560502-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nisbeth.Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nisbeth.Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Nisbeth.Media finns i.

Nisbeth.Media har varit registrerat sedan 2000-01-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nisbeth.Media så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

Nisbeth.Media är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Nisbeth.Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nisbeth.Media så kan ni göra det på telefon genom 08-6641235 eller genom brev på följande adress:

Journalistiskt arbete, fotografi, textbearbetningar, översättningar och PR-verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nisbeth.Media och det är Nisbeth, Agneta Cecilia som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,