P. Press/Konstdoktorn

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter P. Press/Konstdoktorn. Det finns flera företag som liknar P. Press/Konstdoktorn i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

P. Press/Konstdoktorn är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-11-26 så har P. Press/Konstdoktorn varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är P. Press/Konstdoktorn och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med P. Press/Konstdoktorn så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med P. Press/Konstdoktorn så kan ni göra det på 08-104238.

Produktion och utgivning av konstartiklar och litteratur samt konsultverksamhet och föredrag. Konsultverksamheten avser att tillhandahålla sakkunskap i form av antikvariska utredningar i samband med vårdplaner och byggnadsminnesförklaringar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olausson, Magnus Oscar Gunnar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

P. Press/Konstdoktorn har 560229-XXXX som sitt organisationsnummer.