LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM

Stockholms län

Information

560204-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM finns i.

LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM har varit registrerat sedan 1987-06-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM är följande:

Vill ni komma i kontakt med LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Originalproduktion samt grafisk formgivning

Det finns olika personer som har en koppling med LASSO, ORIGINAL & GRAFISK FORM och det är Andersson, Lars Arne som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,