CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö

Stockholms län

Information

CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö har haft sedan 2006-09-28. CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6456713.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö har idag 560110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö

Hotell och vandrarhemverksamhet.

I CASABLANCA Bed and Breakfast Älvsjö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rabiega, Pär Anders som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .