Festguiden Sverige AB

Stockholms län

Information

Festguiden Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Festguiden Sverige AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Festguiden Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Festguiden Sverige AB har haft sedan 2008-07-10. Festguiden Sverige AB har funnits sedan och 2008-07-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Festguiden Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Florav. 18 B, 181 32, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6534200.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Festguiden Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Festguiden Sverige AB har idag 556759-2034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Festguiden Sverige AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva en website och erbjuda konsulttjänster inom området festarrangemang, samt därmed förenlig verksamhet.

I Festguiden Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Scharp, Carl-Johan Fredrik som är född 1974 och har titeln VD, Scharp, Carl-Johan Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Scharp, Johan Anders Henrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fischer, Lena Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Johan Richard Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Per Martin Ivar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotWihlke, Adam Nikolas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Dege, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Revmac Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.