Träffsäker Golf Sverige AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Träffsäker Golf Sverige AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Träffsäker Golf Sverige AB är ett av dem. Statusen för Träffsäker Golf Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Träffsäker Golf Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-05-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Träffsäker Golf Sverige AB ska trivas.

Träffsäker Golf Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-15. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att bedriva handel med golfrelaterad GPS-utrustning, fotografisk dokumentering av golfbanor samt konsultation och rådgivning för golfbanor och klubbar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Träffsäker Golf Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-15.

Idag är Träffsäker Golf Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Träffsäker Golf Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5309067.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Träffsäker Golf Sverige AB är Håkanson, Gustav Erik Mattias som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björhult, Frank Anders Christian som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkanson, Karina Anne-Lie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Träffsäker Golf Sverige AB har 556757-7878 som sitt organisationsnummer.