Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB har haft sedan 2008-06-26. Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB har funnits sedan och 2008-06-26 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Elektrav. 64, 126 30, Hägersten men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-181824.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB har idag 556756-3449 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva installationer, reparationer och service inom kyl- och värmebranschen, försäljning av produkter inom kyl och värme samt därmed förenlig verksamhet.

I Kyl & Värmeteknik Service i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Jan Ulf som är född 1964 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .