Bluecollar Competence AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva uthyrning av personal, montage och transport av festhallar och lagerhallar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bluecollar Competence AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Bluecollar Competence AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2008-04-14 så skapades Bluecollar Competence AB och bolaget är har F-skattsedel Bluecollar Competence AB har haft det sedan 2008-05-15.

Bluecollar Competence AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-05-29

556755-8480 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Bluecollar Competence AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bluecollar Competence AB så går det att nå dem via telefon på 070-8124522 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bluecollar Competence AB är von Heland, Peder Gustaf Arvid som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, von Heland, Karl Johan Felix som är född 1987 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .