Fine Furn Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Fine Furn Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Fine Furn Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Fine Furn Stockholm AB är att Bolaget är inaktivt.

Fine Furn Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-04-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fine Furn Stockholm AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva marknadsföring och försäljning av möbler och inredningsartiklar samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fine Furn Stockholm AB inte är momsregistrerat.

Idag är Fine Furn Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Fine Furn Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0705-464000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindblad, Per Jonas Jerle.

De som är på något sätt har med Fine Furn Stockholm AB är Lindblad, Per Jonas Jerle som är född 1952 och har titeln VD, Lindblad, Per Jonas Jerle som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lampinen, Anna Carina Suzanna som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Märta Helena som är född 1986 och har titeln Suppleant, Lövenheim, Klas Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Trevision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Fine Furn Stockholm AB har 556755-8126 som sitt organisationsnummer.