Bicela Invest AB

Stockholms län

Information

Bicela Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Bicela Invest AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bicela Invest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-05-22.

Bicela Invest AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2008-02-22. Men sedan 2008-05-22 så har Bicela Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hantverkarg. 55, 112 31, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bicela Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8901656.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Bicela Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bicela Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva koncernledningstjänster och idka handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också bedriva fotografering, grafisk formgivning, föreläsningar, utbildningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bicela Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bicela Invest AB och det är följande personer, Lagerholm, Birgitta Cecilia som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Anders Erik Gustav som är född 1974 och har titeln Suppleant, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bicela Invest AB är 556752-3070.