IntangIT AB

Stockholms län

Information

556751-5076 är organisationsnummer för företaget IntangIT AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IntangIT AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som IntangIT AB finns i.

IntangIT AB har varit registrerat sedan 2008-02-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för IntangIT AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-04-10.

IntangIT AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IntangIT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med IntangIT AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7978566 eller genom brev på följande adress:
Grafitgränd 14, 168 60, Bromma

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom IT-området omfattande rådgivning, projektledning, utbildning, verksamhetsledning, organisations-, verksamhets- och processutveckling, samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med IntangIT AB och det är Hansson, Hans Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Inger Annika Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Mats Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,