Bellanita Maskinbrodering AB

Stockholms län

Information

Bellanita Maskinbrodering AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Bellanita Maskinbrodering AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bellanita Maskinbrodering AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bellanita Maskinbrodering AB har haft sedan 2008-01-11. Bellanita Maskinbrodering AB har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bellanita Maskinbrodering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tuleg. 39, 113 53, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-159501.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bellanita Maskinbrodering AB Privat, ej börsnoterat.

Bellanita Maskinbrodering AB har idag 556746-0885 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bellanita Maskinbrodering AB

Bolaget ska bedriva design, brodyr, försäljning och profilering av kläder och därmed förenlig verksamhet.

I Bellanita Maskinbrodering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundström, Jan Mikael som är född 1960 och har titeln VD, Jagger, Roberto Antonio som är född 1974 och har titeln Vice VD, Lundström, Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jagger, Roberto Antonio som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Yonca som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nordlander, Lena Susanne som är född 1966 och har titeln RevisorRevisionsfirman Defacto Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .