Salong Coulisse AB

Stockholms län

Information

556740-4941 är organisationsnummer för verksamheten Salong Coulisse AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Coulisse AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Salong Coulisse AB finns i.

Salong Coulisse AB har varit registrerat sedan 2007-10-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Coulisse AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

Salong Coulisse AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Salong Coulisse AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Salong Coulisse AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6404511 eller genom brev på följande adress:
Katarina Bang. 25, 116 39, Stockholm

Bolaget ska bedriva friserverksamhet och hårsalong samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Coulisse AB och det är Ljung, Madeleine Margareta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Anders Örjan Oskar som är född 1971 och har titeln Suppleant, Forinder, Nils Reine som är född 1946 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,