Sakana Restaurang AB

Stockholms län

Information

556739-3771 är organisationsnummer för företaget Sakana Restaurang AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sakana Restaurang AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Sakana Restaurang AB finns i.

Sakana Restaurang AB har varit registrerat sedan 2007-10-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sakana Restaurang AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

Sakana Restaurang AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sakana Restaurang AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sakana Restaurang AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6656077 eller genom brev på följande adress:
Furusundsg. 18, 115 37, Stockholm

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sakana Restaurang AB och det är Li, Alexandra som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lars Roger som är född 1960 och har titeln Suppleant, Dagermark, Lars Martin Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,