Balansekonomi Svenska AB

Stockholms län

Information

Balansekonomi Svenska AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Balansekonomi Svenska AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Balansekonomi Svenska AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-15.

Balansekonomi Svenska AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-09-26. Men sedan 2007-11-15 så har Balansekonomi Svenska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sveav. 155, 113 46, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Balansekonomi Svenska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55516220.

Stockholm arbetar för att bolag som Balansekonomi Svenska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Balansekonomi Svenska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva utbildningsverksamhet och konsultverksamhet inom området privatekonomi.

Firmatecknare för Balansekonomi Svenska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Balansekonomi Svenska AB och det är följande personer, Göthe, Pia-Mari Elisabet Martina som är född 1963 och har titeln VD, Göthe, Pia-Mari Elisabet Martina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Göthe, Lennart Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderberg, Charlie Christoffer som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Eva Heléne som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Balansekonomi Svenska AB är 556738-9688.