NAJS AB

Stockholms län

Information

NAJS AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där NAJS AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. NAJS AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket NAJS AB har haft sedan 2007-10-25. NAJS AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till NAJS AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegnebyv. 37, 168 55, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6874751.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är NAJS AB Privat, ej börsnoterat.

NAJS AB har idag 556737-3054 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för NAJS AB

Bolaget ska bedriva förskoleverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I NAJS AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järnehall, Ninni Ingrid Maria Sellén som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sparrdal Mantilla, Annika Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .