Mörthavet i Tullinge AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mörthavet i Tullinge AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Mörthavet i Tullinge AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2007-09-03 så skapades Mörthavet i Tullinge AB och verksamheten är har F-skattsedel Mörthavet i Tullinge AB har haft det sedan 2007-10-04.

Mörthavet i Tullinge AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-04

556736-9037 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Mörthavet i Tullinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mörthavet i Tullinge AB så går det att nå dem via telefon på 08-6026440 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mörthavet i Tullinge AB är Ny, Ulf Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ny, Heléne Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fredstrand, Carl Gustaf Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .