Rörsvets i Sverige AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Rörsvets i Sverige AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rörsvets i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Rörsvets i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Rörsvets i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Rörsvets i Sverige AB ska trivas.

Rörsvets i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster för svets- och monterings- arbeten, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rörsvets i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Rörsvets i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Rörsvets i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7311290.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rörsvets i Sverige AB är Söderholm, Lars Tommy som är född 1963 och har titeln VD, Söderholm, Lars Tommy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Vatunen, Juha Tapio som är född 1973 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Rörsvets i Sverige AB har 556735-4278 som sitt organisationsnummer.