Din Del Lunchguider AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Din Del Lunchguider AB. Det finns flera bolag som liknar Din Del Lunchguider AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-08-01 så har Din Del Lunchguider AB varit registrerat. Idag är Din Del Lunchguider AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Din Del Lunchguider AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Din Del Lunchguider AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska utveckla, marknadsföra och producera informations- och mediaprodukter med viss inriktning på det svenska lunchutbudet, bedriva annonsförsäljning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kusendal, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Eva Kristina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Bengt Stefan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Håkansson, Sten Olof Anders som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Din Del Lunchguider AB har 556735-4245 som sitt organisationsnummer.