Landgren Subs AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Landgren Subs AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Landgren Subs AB är ett av dem. Statusen för Landgren Subs AB är att Bolaget är aktivt.

Landgren Subs AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Landgren Subs AB ska trivas.

Landgren Subs AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolaget skall driva caférörelse och restaurangverksamhet. Vi kommer starta som franchisetagare till Subway.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Landgren Subs AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Landgren Subs AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Landgren Subs AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6636089.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Landgren Subs AB är Landgren, Johan Niklas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Landgren, Peter Tobias som är född 1979 och har titeln Suppleant, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor.

Landgren Subs AB har 556735-4021 som sitt organisationsnummer.