Designstationen AB

Stockholms län

Information

Designstationen AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Designstationen AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Designstationen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Designstationen AB har haft sedan 2007-08-03. Designstationen AB har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Designstationen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Essinge Brog. 10, 112 61, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52233470.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Designstationen AB Privat, ej börsnoterat.

Designstationen AB har idag 556735-1522 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Designstationen AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom webbutveckling och reklambyråverksamhet.

I Designstationen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Möller, Jonas Petter som är född 1977 och har titeln VD, Möller, Jonas Petter som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Hans-Christer som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lundgren, Per Olof Gunnar som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .