Näslund Systemutveckling AB

Stockholms län

Information

556735-0326 är organisationsnummer för bolaget Näslund Systemutveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Näslund Systemutveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Näslund Systemutveckling AB finns i.

Näslund Systemutveckling AB har varit registrerat sedan 2007-07-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Näslund Systemutveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Näslund Systemutveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Näslund Systemutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Näslund Systemutveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 08-187184 eller genom brev på följande adress:
Svandammsv. 41, 126 35, Hägersten

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom datorsystemutveckling, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Näslund Systemutveckling AB och det är Näslund, Karl Herman som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullberg, Michael Santiago som är född 1966 och har titeln Suppleant, Potila, Liisa Anne Kristiina som är född 1960 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor,