Assistansen S & M AB

Stockholms län

Information

Assistansen S & M AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Assistansen S & M AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Assistansen S & M AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Assistansen S & M AB har haft sedan 2007-08-16. Assistansen S & M AB har funnits sedan och 2007-08-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Assistansen S & M AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ellipsv. 10 B, 141 75, Kungens Kurva men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50129090.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Assistansen S & M AB Privat, ej börsnoterat.

Assistansen S & M AB har idag 556734-8403 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Assistansen S & M AB

Aktiebolagets verksamhet skall vara att bedriva personlig assistans samt därmed förenlig verksamhet.

I Assistansen S & M AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Sara Ulrika Linnéa som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Turgay, Maria som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Jendli, Ahmed Ben Mohamed som är född 1969 och har titeln Suppleant, Turgay, Leon som är född 1972 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.